SALARISADMINISTRATIE

Salarisadministratie uitbesteden

Welkom op onze site!

Dat je op deze pagina terecht bent gekomen betekent waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een partij waaraan je jouw salarisadministratie kunt uitbesteden. Daarvoor ben je hier op de juiste plek.

Toen je als ondernemer mensen in loondienst ging nemen, heb je er wellicht niet bij stilgestaan hoe veelomvattend een salarisadministratie kan zijn.  De zaken waar je rekening mee moet houden zijn talrijk en naar de belastingdienst toe ontstaan er nieuwe verplichtingen.  

Termen als heffingsloon, loonheffing en arbeidskorting vliegen je om de oren. Is het je beginnen te duizelen? Dat is helemaal niet gek! 

Er zijn mensen voor wie salarisadministratie dagelijks werk is, die op de hoogte zijn van alle ins en outs. Dat is waar wij om de hoek komen kijken, wij nemen deze taak graag voor je uit handen.

Overstappen salarisadministratie

Het kan zijn dat je de salarisadministratie al uitbesteed hebt, maar niet tevreden bent over je huidige administrateur. Je zou denken dat overstappen met je salarisadministratie een hele klus is. Wij zorgen er echter voor dat je hier zelf bijna niets aan hoeft te doen. We organiseren een soepele overstap en richten een nieuwe salarisadministratie netjes voor je in.  

Benieuwd wat het uitbesteden van jouw salarisadministratie zou kosten? Of wil je weten wat er komt kijken bij het overstappen met je salarisadministratie?

Vul dan onderstaand formulier in en wij geven je zo spoedig mogelijk een gerichte prijsopgave en bijbehorend stappenplan.

Deze diensten worden je aangeboden door Loonstrokie. Op www.loonstrokie.nl worden op geheel eigen wijze een paar van de meest voorkomende termen met betrekking tot de salarisadministratie uitgelegd. Neem vast een kijkje en wellicht tot ziens!